Nijmeegse 4Daagse

4Daagse 2012

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Laatst aangepast op woensdag, 18 december 2013 22:25 Geschreven door Cor Mout maandag, 16 juli 2012 10:25

2012 groeps foto
Wandelsportvereniging “MARIJKE” naar “4-Daagse Nijmegen”.

 

Deze week is de Barendrechtse wandelsportvereniging “MARIJKE” met een grote groep van 29 wandelaars en 10 verzorgers in Nijmegen om deel te nemen aan de 96e 4-Daagse.

Het bestuur en de 4-Daagsecomissie van de club hebben er alle vertrouwen in dat het ook dit jaar weer een geslaagde 4-Daagse wordt.

Er zijn dit jaar, tot genoegen van het bestuur 3 leden van Marijke die voor het eerst aan de start verschijnt. Het zijn Steven Roodzant, Larissa Rietveld en Mats van veen die allen aan de 30km deelnemen Verder zijn alle wandelaars zeer ervaren en hebben deze uitdaging al meerdere keren volbracht.

 

Bijzondere 4Daagse

Er zijn dit jaar in de groep van ‘MARIJKE’ 5 wandelaars en 2 verzorgers waarvoor het een bijzondere 4Daagse gaat worden.

Op de 30 km gaan Albert Smit voor de 30e en Arie Hooimeijer voor de 35e maal van start. Op de 40km verschijnen Herman Roekx 5e keer, Ruben Wierks 5e keer en Joop Delmee voor de 10e keer aan de start.

Verder is Annie Delmee in het verzorgingsteam voor de 5e keer van de partij. De meest in het oog spingende jubilaris is echter Dhr. Joan Schop die voor de 25e keer de bus van de centrale verzorgingspost bestuurt.

Een ander te vermelden feit is dat Marijkelid Dhr. Ton van de Hatert voor de 10e keer als vrijwilliger actief is bij de organisatie van de 4Daagse de KNBLO.

 

Verzorging weer prima op orde

Zoals reeds genoemd gaan er naast alle wandelaars er een groep verzorgers/sters mee die voor het welzijn van de wandelaars zorg zullen dragen. Er wordt voor eten gezorgd, bijstand geboden, en ook onderweg staan de verzorgers van Marijke paraat om vermoeide wandelaars te verzorgen.

 

De deelnemers zijn op maandag 16 juli vanaf de parkeerplaats bij Sporthal Vitaal vertrokken, en hopen allemaal vrijdagmiddag 20 juli op de “Via-Gladiola” in Nijmegen de finish te bereiken.

 

 

Pagina 2 van 2